Sothys – Slider 1
Sothys – Slider 2
previous arrow
next arrow

Sothys

Meraki staat voor kwaliteit. Voor het allerbeste voor jouw huid. Daarom werk ik uitsluitend met producten van het Parijse merk Sothys, dat al sinds 1946 bestaat.

Voor Sothys is de natuur een grote inspiratiebron. De producten hebben dan ook een basis van grondstoffen uit planten. De behandelingen die horen bij de producten zijn gericht op alle zintuigen, ontspanning, een persoonlijke aanpak en het verbeteren van de conditie van je huid. Voor ieder huidtype heeft Sothys een passende behandeling. De producten zijn biologisch en hypo-allergeen en worden gebruikt in hotelspa’s, schoonheidssalons en dermatologische centra.

Een aantal van de behandelingen bevatten de speciaal door Sothys ontwikkelde massagegrepen van de Digi-esthetique: een combinatie van acupressuur, massage- en drainagetechnieken. Dat zorgt voor een diepe ontspanning, een betere energiestroom en optimale opname van de actieve bestanddelen van de producten.

Sothys heeft een scala aan verzorgingsproducten voor thuis. Hiermee kun je het resultaat van je behandeling verlengen en behouden. Deze zijn verkrijgbaar in mijn salon. Graag geef ik je persoonlijk advies over welke producten bij jouw huid passen.